Miglior Gatto Yaş Mama

Humoss
Humoss

738 Puan

Kedime bu marka ve Royal canın kısırlaştırılmış mama aldım Royal marka olanı yemedi bi iki yaladi birakdi ama miglior mamayı yedi severek acaba nasıl bi mama şikayeti olan veya çok memnun olan varmi hiç kullandinizmi

11 CEVAP

fatmatina
fatmatina

10460

Ben de Gimpet Shinycat,Schesir,BritCare ve Animonda Carny tavsiye edebilirim bunlar deneyip de memnun kaldığım mamalardır denemek istediğim başka mamalar da var ancak denemeden tavsiye etmeyeyim dedim ama siz bakabilirsiniz isterseniz:)mesela naturea,ultimates ve sapphere.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim beğendiğim markalar Gimcat,brit care,schesir,sapphere,animonda carny ocean. Benim kedim Brit Care sayesinde alerjisi olmasına ragmen tavuklu mama yiyebiliyor. Çünkü hipoalerjenik bir mama:)
Milodelisi
Scheir in bir sürü çeşiti var. Kendi suyuyla pişirilen vb.
Hangisini alsam hiç bilemedim. Siz hangi çeşidini kullanıyor sunuz acaba?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Buradan içeriğine baktım. Katki maddesi içermemesi güzel fakat Et ve et ürünleri yazması ve et oranının az olması iyi değil. Et türevi hayvanın gagası,bağırsağı her şeyi olabilir.
İsterseniz size benim beğendiğim doğal,kimyasal koruyucu,katkı maddesi,tatlandırıcı içermeyen ve et kaynağı güzel ve oranı iyi olan yaş mamalar önerebilirim. Kendiniz de zamanınız varsa yapabilirsiniz

milodelisi
milodelisi

11213

Schesir, Vom feinsten gibi mamalar güzeldir:)

sedattkts
sedattkts

630

Ablam tomi diye bir markanın yaş mamasını verdi benimkine. Ben böyle bir yeme şekli görmedim. Konserve kutuyu parçalayacaktı nerdeyse :)

Gofretsla
Gofretsla

116585

Schesir,gimcat çok güzeldir. Ama ben kopegime pedigree veriyorum 1-2ayda bir(sadece yaş mama olarak) schesiri sevdi. Gimdogu da...

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Ben kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok kedilerim de severek yiyor. Kullanmaya gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz. (Biftekli olanı çok sevdiler kedilerim.)

Humoss
Humoss

738

Çok teşekkür ederim herkese yorumları ve yardimci olduklari için :)

Humoss
Humoss

738

Tabi olur çok sevinirim hangi mama daha iyi se onu alırım yarın hemen :)

Humoss
Humoss

738

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için yarın bakıcam bakalım hangileri varsa alıcam bizim ki normalde Royal canın tavuklu çok seviyodu ama ameliyattan sorna yemedi desem yeridir her önüme gelen mama kullanmak da tercihim değil :/ :)

Humoss
Humoss

738

Bizimki birde şimdi ameliyatlı olduğu için iştahı pek yok tek yaş mama yiyorum onu da zaten elimle yediyorum kuru mama hiç yemiyor desem daha doğru bi zarar olur mu ama ben yinede yaş mamayı veiriken birer ikişer kuru mamada yedirmeye çalışıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7425 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR