Yas Mama Sonrasi Eseleme Hareketi

tika_waylan
tika_waylan

13980 Puan

Merhabalar,
Kedime yas mama verdikten sonra yerlere eseleme hareketi yapiyor. Yani tuvaletini yaparken yapilan eseleme hareketi. Bunu. Sebebu nedir sanki tuvaleti var sanip kedi kumuna atiyroum cikiyor peki yerleri niye eseliyor bu durum acaba tuvaleti var da yere mi yapacak diye korkuyorum hani yapmaz kumu disinda biliyorum ama nedense bir endiseleniyorum.

8 CEVAP

o kadar kısa sürede bozulmaz merak etmeyin. ama konserve mamalar genelde 80-85gr oluyor. yani günlük olarak tüketebilir zaten.Açtığım paketi o gün bitiriyorum ben

benim kedimde yapıyor bu hareketi.Mama kabında mama kaldığı zaman içgüdüsel olarak saklamak için üstünü kapatmaya çalışıyor diye düşündüm ben.. Sadece bi tahmin

polo
polo

9117

aynen yaş mamadan doyunca daha sonra yemek için etrafını işaretliyor almasın kimse diye eşeleyince alıyorum önünden ama sonra tekrar verdigimde yemiyor aynı mamayı tazesini istiyor

sizin kedi pek nazlıymış:) ben genelde akşam işten gelene kadar tüketebileceği miktarda mama koyuyorum yaş veya kuru..Akşam geldiğimde ya tamamen bitmiş oluyor ya da bi kaç tane kalmış oluyor.Bence siz mamayı kaldırmayın mecbur yiyecek.. :)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Yas mama o kadar sure kalirsa belki bozulabilir ama. Ben yas mamayi buzdolanindan cikarttiktan sonra 15 dakika falan bekletiyorim tabi ilimiyor o yuzden uzerine sicak su dokuyorum ki ilisin uzun sure bekletirsem bozulabilir diye korkuyorum. Gerci ben biraz fazla pimpirikliyim.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Neredeyse 3 ay olmus bu konuyu acali tekrar eseleme yapmaya basladi bu sefer mamadan sonea degil cisini yaptiktan sonra hatta kumubu alip disari atiptuvalet paspasini eseliyor sonra. Ara ara farkli sebeplerle yapiyor yavruyken de yaparmis. Ve ben hala cozemedim idrar tahlili yaptiracagim bir sorunu mu var diye.

vizardon
vizardon

892

Ben de şimdiye kadar tuvaleti gelmiştir diye tuvalete götürüyordum, yapıyordu da :)

patili
patili

120470

sevdiği yemeklerin üzerini örter kediler. bütün mamalara yapmazlar. özellikle yaş mamadan memnun kaldıysa "bundan bana tekrar al" anlamında üstünü örterler. mamayı sevip sevmediğini ben öyle anlıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 875 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR