Konserve Kedi Mamasının Bozuk Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

rubim
rubim

8299 Puan

Daha önce çok konserve mama aldım ama hep etliydi ve kıvamıda jölemsi gibi oluyordu bu defa deyişiklik olsun diye tonbalıklı ve somonlu aldım kokusu balıklı olduğu için galiba garip kokuyor kötü ve kıvamıda su gibi bozuk olup olmadığını anlayamadım stt 11 .2018 ama emin olamıyorum bir kedim az yedi 2 tanesi silip süpürdü vermekle hatamı yaptım bilmiyorum.


7 CEVAP

kediaskim
kediaskim

3211

Sıcak biyerde durduysa jölesi eriyip sulaşmış olabilir alırken mamanın serin bir ortamda olduğuna emin ol

miu
miu

517

Merhaba rubim, benimde bir kere başıma geldi konservede olsa bozuk olma ihtimali oluyor..hep yediği mamayı kokladı yemedi başka bir markaydı sizinkinden değil, oysa ki mamayı açarken aç ve çok hevesliydi, kokladı gitti..götürüp iade ettim, aynı markanın aynı çeşidinden başka aldım yedi aynı gün..ya balıklıyı sevmedi, ya da mama bozuk.

Merhaba,


Aldığınız konserve ton balığı konserve kutusunu iyi gözlemlemeniz gerekiyor. Kapağı şişmiş, patlamış ve akmış bir şekilde satın almış olabilirsiniz. Ayrıca marka vermek yasak mı? Bilemiyorum BiM marketlerinde satılan 2'li satılan konserveler mevcut ton balığı için o ürünüde deneyebilirsiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben de cevaplarınızdan yararlandım, teşekkürler 😻

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben de cevaplarınızdan yararlandım, teşekkürler 😻

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben de cevaplarınızdan yararlandım, teşekkürler 😻

Irmak06
Irmak06

682

Bahçede kedi besliyordum. Akşam yaş mamayı bahçede bırakmıştım. Sabahda güneşe doğrudan maruz kalmış. Aldığımda kutus sıcak değildi kokusunda gözlemlediğim bir değişiklik yoktu. Kediler de severek yedi. Sorun yoktur herhalde. Kediler bozuk olunca yemiyor yazıyordu internette. Yanlarında alternatif olarak kuru mama da vardı. Bozuk olsaydı onu yerlerdi herhalde.. İnş sorun olmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3972 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR