Köpeğim Kustu!

chatempus
chatempus

244 Puan

Lütfen yardım edin çok korktum. Yanlış birşey yaptı köpeğim ben de ufakça burnuna vuracaktım. Çok sık yapmıyorum ama kızdım ve ufacık burnuna vuracaktım. Acıtmayacak kadar yapıyorum zaten yaptığım zaman da. Sonra o an ağzını açtı ve dişine denk geldi elim. Yaklaşık 20 saniye kadar sonra köpüklü ve sarı şekilde kustu. Çok korktum aşırı derecede ne yapacağımı bilemedim vurmamla mı alakalı çözemedim. Başka etkenler internette okuduğuma göre yabancı madde yutmasıymış. Sabah yürüyüşte ot yemişti ama neredeyse her gün yapıyor onu alışılmadık birşey değil. Bir de küçük yeğenim eline azıcık kolonya sürüp tüylerine sürmüş. Bugün bir tek bunlar oldu kusmasına neden olabilecek. Dua ediyorum vurmamla alakalı değildir diye. Halsizliği veya iştahsızlığı yok koşuyoe oynuyor havlıyor yemek yiyor. Lütfen bilgi verin çok pişmanım ama gerçekten yumuşacık vurdum.

4 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Vurmanızla alakalı değildir tabi ki.

chatempus
chatempus

244

Çok teşekkür ederim çok rahattınız peki ne olabilir sebebi?

KedimVar
KedimVar

119251

Yabancı bir cisim yediği içindir evet. Ani mama değişikliği yaptıysanız da olabilir. Herhangi bir değişiklik yaptınız mı? Normal yendiğinden farklı olarak bir şey yedi mi? Kusması devam ederse vet e götürün. Net olarak o söyleyebilir.

akitalove
akitalove

19709

Onemli degil kopekler baş veya karın agrisinda çimenn yerler ve midesi öğutemedigi icin geri cikartabilir kusmasinda cimen vs bisey varmiydi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1418 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR