Köpegim Üzerinden Yapılan Tehdit.

_ggunes
_ggunes

110299 Puan

Merhaba.
Evde golden cinsi bebek besliyorum. Alt komşum köpegimin tüylerinden rahatsız olduğunu belirtip sürekli kapıya gelerek tehdit ve hakaretler de bulundu. Rahatsız edecek şekilde bir tüy problemi yaşamıyoruz. Köpeğimin apartmandan aşağıya yukarıya çıkması bile rahatsız ediyormuş. Zaten bu kişiden başka da Rahatsız olan birileri yok. Köpeği bırakın ya da gidin gibi sözler duyuyorum. Son yaşanan tartışmanın ardından savcılığa şikayetimi bildirdim. Gerekli yerlere dilekçe verip idari soruşturma açılmasını istedim.Bugün görevliler geldi ve köpegimin asi karnesine bakıldı zaten bir sıkıntı çıkmadı.Fakat dernekten gelen bayan sürekli uzlaşmaya gidin ısrarında bulundu. Anlamadığım sey problem çıkartan biz değiliz.Sorunumuzu anlattık daha sonra komşuyla görüştüler aynı şekilde ona da uzlaşma teklifi yaptı ve hicbir şekilde bizi veya köpeğimi koruyacak sözler uyarılar yapılmadı . Bu durumda süreç ne olur ? Başına böyle Birşey gelen varsa veya bilgili birisi yardımcı olursanız sevinirim.

23 CEVAP

queen88
queen88

317

lütfen onlara insan demeyelim bizlere ayıp oluyo

Shewky
Shewky

1018

Velhasıl kelam söylendiği gibi, pes edip bu insan müsveddelerine prim tanımayın. Yardımcı olacağımız bir husus olursa da buradayız ;)

Badems
Badems

12123

Uzlasmaya falan gitmeyin. Bariz bi sekilde cirkeflesin( eger kirada degilseniz ). Bu insanlar uzlasmadan asla anlamiyor cunku, siz insan gibi yaklastikca bagrip cagrirlar hep. Bahcede kedilere bakiyorum, 4 tane de yuva var. Gecen gun bir tanesi butun kedi kopekleri zehirlicem dedi, ona soylediklerimi buraya yazamam. Ondan once bu kediler icin resmen savastim herkesle, son raddedeydim biri en ufak bir sey dese sanirim ustlerine atlicaktim. Artik kimse laf etmiyo, hatta benim disimda cok besleyen seven var.

_ggunes
_ggunes

110299

Yok hakları biliyorum. İmza toplayarak attirma olmuyor. Tahliye için dava açmaları ve kazanmaları gerekiyor. Siz de yedirmeyin. Bizler için onlar evlat gibi tabi karşı taraf bunu anlayamaz çünkü vicdan yok. Ama biz hayvanseverler ayakta durursak böyle acımasızlara karşı geleceğimizi biliyorum.

Gofretsla
Gofretsla

116585

en yakınınzdaki belediyeye aşı karnesi ve kimliğini alarak petinizi kaydettirin artık belediyeye kayıtlı olan bir belgeniz olduğu için ŞİKAYET EDİLEMEZ oluyor maalesef apartmanda beslemek sıkıntı bak bende besliyorum çok şikayet geliyor düşünsene hayvana iğrenmeyle bakıyorlar dayanamıyorum bende sabredin ama mutlaka PETİNİZİ BELEDİYEYE KAYDEDİN

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kedilerden bile şikayetçi oluyorlar ya. Bu zihniyet yüzünden evdeki apartmandaki petlerimizi geçtim sokakta kapının önünde bile kedi besleyemez olduk. Kapıya koyduğumuz mamadan rahatsız olan beyinciksizler var malesef !

_ggunes
_ggunes

110299

Yok asla hakkımı yedirmem. kiracıyim ama kiracıyiz diye de istediklerini diyemezler benim şahsıma hakaretler edildi sonuçta. Çirkeflik gerektiğinde yaptım zaten. Gerçekten nasıl günahsız bir hayvanlarla uğraşıyolar nasıl bir vicdan ben bilmiyorum anlayamadim anlayamam da.

_ggunes
_ggunes

110299

Teşekkürler ama kaydı var aşıları da tam zaten o konuda sıkıntı çıkmadı. Aynen köpeklere başka gözle bakan bir zihniyet var insanlar da malesef çok karşılaşıyoruz.

Duman14
Duman14

14039

Bizim öyle sorunumuz yok hatta karşımızdaki abla dışarı çıkacağımızda kedimizle ilgileniyor apartmandanda şikayet gelmedi henüz çünkü çok miyavlamıyor sadece vet den getirirken falan miyavlıyor apartmanda ama sorun yok onun dışında Allah herkese bizim ki gibi komşular versin hayvanlardan iğrenmek çok saçma ya :/

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Uzlaşma felan boşverin sizde ters gidin böyle psikopat insanlar bundan anlarlar keşke bu pislikler hayvancılıklar kadar masum olabilse bende de aynı sorun var valla ben ciddi bir şekilde çirkefleşiyorum bariz bir şekilde bağırarak karşılık veriyorum size bana ve bizim gibiler Allah sabır versin...

_ggunes
_ggunes

110299

Malesef. Ben mahallede ki köpek ve kedilere mama koyuyorum bu şahıslar ve bunun gibiler ona bile kötü gözle bakarak kapları çöpe attılar.Kaç kere tartışma yaşadık .

Shewky
Shewky

1018

Kunyeli ev arkadaşınıza hiç bir Şey yapamazlar endişe etmeyin. Allah sabır versin size, böyle komşular insani semtten soğutur.

_ggunes
_ggunes

110299

Malesef. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar.

Badems
Badems

12123

Kiraci olundugunda imza toplanip cikartiyo falan ya oyle bir seyler vardi o yuzden dedim. Yedirtmeyin hakkinizi, ben de zehirlicem onlari diyen suursuzla savas veriyorum.

Bulut_kedi
Bulut_kedi

1889

Bi insan neden hayvanları sevmez anlamıyorum cidden ne zararları var ki sanki bizim binada da aynı sıkınti vardı kaç defa kapıya gelip tartıştılar ama hiç altta kalmadık şuan da hala bizde kimse de sesini çıkaramaz...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2083 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR