Anlaşamıyorlar

esen_eda_52
esen_eda_52

1084 Puan

merhaba evime yeni kedi aldım ama eski kedim onu kabul etmiyor nasıl alıştırabilirim şimdiden teşekkür ederim :)

6 CEVAP

Elfffff
Elfffff

5341

Merhabalar öncelikle bu sabır isteyen bir süreç.Benim ilk kedim tahmin edemeyeceğiniz kadar agresifti yeni gelen kedi bebekti belki şansımız o yandan iyiydi.Öncelikle bunlar benim deneyimim yapı yapmamak size kalmış:) yeni gelen kediyi sevip evin sahibi olab kedinin yanına gelin bu sayede kokusuna alışır.Belki bir süre ayrı odalarda tutmak gerekebilir.Sonra gözetim altında onları aynı odaya bırakın.İlk karşılaşma hoş olmayabilir.Hafif patileme tıslama vs.Bunlar gayet normal.Bizimkiler 1,5 ayda anlaştılar.Zamanla vurmalar oyuna dönüşüyor.

goknur
goknur

18247

Kedi babasi diye bir kitap okumustum. Burdan edindigim bilgiyi sizinle paylasiyim hemen. Kedilerinizi ayri odalarda tutun yaklasik bir hafta felan sonra onlar birbirlerini gormeden odalari takas edin yaklasik bir hafta daha oyle dursunlar. Sonra sizin esliginizde bir araya getirin ama kisa sureli olsun bu bir kac gun sonra biraz daha alismis olurlar. Ama hemen can ciger olmalarini beklemeyin :) zamanla sizin pabucunuzu dama atip onu daha cok sevicektir :)

YasaYasa
YasaYasa

8946

Zamana yayın alışacaklardır:))

esen_eda_52
esen_eda_52

1084

çok teşekkür ederim :)

Reyaura
Reyaura

15210

Benim evdeki kedim 5 aylık oyuncu erkek kedi disardan gelen yetiskin disi 10 gun cok dovustuler sonra yavas yavas alistilar dun ilk defa yan yana uyudular mesela 10 gun bazende 1 ay surebiliyor alismalari. Mama kaplarini ayri tutun

esen_eda_52
esen_eda_52

1084

sağolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 628 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR