Kedi Kumu Hakkında

Timewyrm
Timewyrm

1472 Puan

Merhaba ben topaklanan kum kullanıyorum her hafta yıkamam değiştirmem gerekiyor kedim için ama çok fazla yapışıyor ve astım hastasıyım kristal kum alsam daha mı iyi olur sizce ama kötü dedikleri için korkuyorum topaklanan kum fazlasıyla tuvaletine yapışıyor kristal kum dışında kedimi normal tuvalete eğitebilir miyim acaba aranızda eğiten oldu mu daha önce ? ve topaklanan mı kristal mi sizce çok teşekkürler :) bu arada kedim 5-6 aylık

16 CEVAP

Gofretsla
Gofretsla

116585

Size bunu öneririm hem partilere yapışmıyor hemde marka olarak üstün kalitelidir
http://urun.************.com/evcil-hayvan/ever-clean-less-trail-patilere-yapismayan-6-lt-249132320

topaklanan bentonit kumlar kristal kumlara göre daha sağlıklı diye biliyorum ben.Gofretsia nın tavsiye ettiği kumu kendim kullanıyorum şuan.Kesinlikle çok kaliteli bi kum, çok iyi topaklaşıyor ve etrafa dağılmıyor, sadece günlük banyonun içini bi süpürüyorum tamam. Ama aynı zamanda piyasadaki en pahalı kum olduğunu da unutmamak gerek :) ben eczacıbaşının pisi pisisini deneyim diyorum.Onun için de çok iyi yorumlar duyuyorum. 2x10 kg mı 45 lira gayet te uygun. Ever clean less trial ın 8 kg ı 60 tl..

Kristal kumun kullanımı rahat ama bu rahatlık sadece 1 hafta o krıstaller sapsarı oluyo çatlamaya baslıyo ve igrenc kokuyo 1 haftadır kullanıyorum hıc memnun degılım

Aynen mihriban sakar felaket kokuyor ve sapsarı oluyor

*********nin da kumlari guzel

Ama kalin taneli almaya dikkat edin

serifekaptan
serifekaptan

1401

http://www.***********.com/sanicat-aktif-oksijenli-dezanfektan-topaklasan-dogal-kedi-kumu-10-lt-p-PTANNA245803667 çok iyi topaklanıp koku yapmıyor tavsiye ederim.

Timewyrm
Timewyrm

1472

teşekkür ederim ^^

kediaskim
kediaskim

3211

kesinlikle bentonit öneririm

Timewyrm
Timewyrm

1472

Onerileriniz icin tesekkur ederim o zaman iyi topaklanan bir kedi kumu alayim kristal dusunuyordum fakat koku yapiyorsa daha kotu cok sagolunn

kediaskim
kediaskim

3211

quik ve ********** çok kaliteli ve güzel...

burtex
burtex

2320

bende konuyla ilgli şunu sorayım bende topaklanan kullanıyorum ama şimdiye kadar hep ince olanı kullanıyomuşum kalın taneli olanlarını petshopta fark ettim bu ikisi arasında devasa bi fark var mı? aldığım yerde sadece biraz daha az dökülme olacağı söylendi başka ne farklar vardır?

tika_waylan
tika_waylan

13980

Eczacıbası kalın taneli kullandım iyi topaklanmıyor daha sık değiştirmeniz gerekitor daha pahalıya gelitor.
İnce taneli kumlar cok dagılıyor patiye yapısıyor o yuzden ince ve kalın karıstırarak kullanıyorum. Gercektem cok memnun kaldıgım bir kum oldu mu derseniz malesef hayır hala arıyıstayım.
Ever Clean cok iyi diyorşsr biraz pahalı ama iyi topaklanıyorsa daha ekonomik olabilir. Topaklananı atıp üstüne temiz kum ekleyerek daha uzun kullanabilirsiniz. Her gün temizlememe ragmen eczacıbası kalın taneli 1 hafta dayanmadı kumu komple döküp yenilemem gerekti çünkü iyi topaklanmıyor sarı sarı küçük topaklar oluyor camurlasıyordu su an ince taneli cok pahalı olmayan bir markanın ince kumuyla eczacı basını kalınını beraber kullanıyorum daha iyi gibi.

Kedim 5 aylık şu ana kadar ********* nın bentonit kumlarının en iyisi olduğuna karar verdim üstelik oldukça da uygun denemenizde fayda var.

Duman14
Duman14

14039

Ever clean kullandım kedimin ayaklarına yapıştı hep ve afedersiniz dışkısı bile yapıştı iğrenç bir durumdu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1570 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR