Kedime Matisse Mama Önerildi Sizce Nasıl?

mehmetefee
mehmetefee

285 Puan

veterinerim farminanın bütün mamalarına güvenmemi bütçeme göre seçmemi önerdi nd ye gücüm yetmediği için matisse almayı düşünüyorum sizce nasıl?

8 CEVAP

fuattt
fuattt

1714

Kendisi royal canin den kurtulamıyor gelmiş matisse ye laf ediyor:) royal canin e bin basar matisse kardeşim bütçen yetiyorsa matisse kullan :) ve insanlar artık kullanmadığı mamanın neyini övüyor anlamıyorum :)

ufukkk
ufukkk

249

Matisse ve nd yi karıştırarak veriyorum bende bir sorun yok şimdilik. Gdo suz doğal koruyucularla korunuyr ve et oranı %36 galiba iyi yani.

Bozita alman daha iyi bir tercih olacaktır. bir araştır derim.

Gofretsla
Gofretsla

116585

KALİTESİZ ürünler yani pek iç açıcı değil aslında 2 kiloya 70 TL vermek(aylık) sizi zorlar mı

Gofretsla
Gofretsla

116585

Guatr
Ne diyosun sen be! Kör müsün! ROYAL Canınden kurtulduğumu herkes biliyor ayrıca kullanmadığımı nereden biliyorsun! İğrenç sonuçlar aldım 1 kedim o mamadan dolayı günlerce küsüp serum yedi git atarini başka yerde yap!

fuattt
fuattt

1714

Matisse yi uzun süre kullananlar var ve kedilibirhayat blogunda ki yazarda önermiştir açıp bakabilirsiniz denemekte fayda var :) her kedi sizin ki gibi :)

fuattt
fuattt

1714

Buarada gofretsla insanların duvarına illa bir şeyler yazmak zorunda değilsin kişilik bozukluğu var galiba sataşmadan duramıyorsun tuaf.

mehmetefee
mehmetefee

285

70 tl tabikide veremem dışarda köpekte besliyorum çünkü. 70 tl aylık bütçem olsa nd alırım zaten neyse matisse 10 kg aldım poşetledim kaldırdım şimdilik bir sorun yok teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9232 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR