Yemek Problemi

Seda19
Seda19

3428 Puan

Merhaba benim tortoiseshell cinsi 6 aylik kedim var ve dogdugundan beri ben bakiyorum. Kedime her turlu et yedirmeye calistim ama yemiyor tavuk etini bile cok az yiyor yas mama aldim hic birini yemedi dogdugundan beri yemiyor bu tur gidalar sagligindan endise ediyorum ileride sorun olur mu diye. Disariya salmaya basladim annesiyle avlansin diye avlaniyor fakat avladigi avada dokunmuyor sizce bunu nedeni nedir ve nasil bir yol izleyebilirim bu tur gidalari tuketmesi icin.

4 CEVAP

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Kuru mama denediniz mi? En sağlıklısı kuru mamadır aslında N&D orijen acana oldukça kaliteli mamalardir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Sadece etle alması gereken tüm vitaminleri vb. şeyleri alamaz. Kaliteli bir kuru mamanın içinde alması gereken herşey dengeli olarak mevcuttur. Dışarı salmayın lütfen,sokaklar tehlike dolu. Avlansın diye salmanız başına çok kötü bir şey gelmesine belki de onu kaybetmemize neden olabilir.
Kaliteli kuru mama olarak N&D, Hills ideal balence (sadece bu seri),Brit Care ve Now önerebilirim. Acana çok iyi bir mamadır ama yüksek derecede enerji harcayan,kilo almaya meyilli olmayan kediler için uygun ancak.
Bence veterinere ilk fırsatta gidin ,sürekli kızışma dönemine giren bir kedide kist olduğu için öyle oluyormuş ve bence kısırlaştırmayı düşünün. Şuan yaş olarak ama veterineriniz ile görüşün.

Seda19
Seda19

3428

Hayir onu denemedim su siralar veterinere de goturemiyorum bir ayda 2.kizisma donemine de girdi ne yapacagimi sasirdim yanik_kedi

Seda19
Seda19

3428

Kısırlaştırmak istiyorum fakat şuan elimden bir şey gelmiyor maddi olarak. Yaşadığım şehirde de büyük şehirlere göre veterinerler daha fazla para alıyor. Kısırlaştırmada 1 yaş sonrası daha iyi oluyor diye duymuştum zaten en kısa sürede kısırlaştırmak için elimden geleni yapacağım. teşekkürler dollfacepersian

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 873 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR